Voorjaar bij KNS

woudrichem • Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd heeft een behoorlijk druk programma dit voorjaar. Er staan verschillende optredens en evenementen op de rol.

Zo ging vorige week in 't Rondeel de blazersklas voor klarinetten van start, maar ontbreek Kunst na Strijd uiteraard ook niet bij een evenement als de '80 van Altena' op 6 april. Wanneer de wandelaars Woudrichem doorkruisen, zal een afvaardiging van de vereniging muziek spelen voor De Werf In Woudrichem. Tussen 10:30 en 12:30 uur zal KNS aanwezig zijn om de wandelaars muzikaal aan te moedigen.

Samen met popkoor HUGO en zangeres Apolonia Gort zal Kunst Na Strijd vervolgens op 13 april een voorjaarsconcert houden. KNS zocht voor deze avond de samenwerking op met HUGO. Ook Apolonia Gort is van de partij zijn.

Voor de leden wordt op 18 mei de jaarlijkse voorspeelmiddag gehouden. Tijdens deze middag laten alle leerlingen horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Ook is er een optreden van het Opleidingsorkest te beluisteren. Hoewel de middag bedoeld is voor leden van de vereniging, is iedereen van harte welkom om op deze middag te komen luisteren. De voorspeelmiddag wordt gehouden in de thuisbasis van Kunst Na Strijd: 't Rondeel in Woudrichem.

Ook zin om een instrument te bespelen? Meer informatie via onderstaande website of: info@kunstnastrijd.nl.


q www.kunstnastrijd.nl