Brandstichting niet uitgesloten

woudrichem • De politie sluit brandstichting bij het voormalig bouwbedrijf Villaforte in Woudrichem niet uit. Vorige week maandagmiddag brak op het terrein aan de Hoge Maasdijk brand uit in leegstaande kantoorunits. Het kantoorgedeelte en een loods zijn helemaal afgebrand. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand.


Jacht vat vlam in Werkendam

werkendam • Aan de Ferrandstraat in Werkendam is woensdagavond rond 19:30 uur een brand uitgebroken in een jacht. Het jacht lag op het droge voor onderhoud. Hoe het vaartuig in brand kon vliegen is onbekend. De brandweer schaalde op naar middelbrand. De brandweer uit Werkendam en Sleeuwijk kwamen ter plaatse om de brand te blussen.


Oud papier

veen • Vrijwilligers van gymvereniging LIOS uit Veen gaan zaterdag 9 maart de straat op om in Veen oud papier in te zamelen. Graag het papier voor 8:00 uur aan de straat zetten.


Kleding inleveren voor Baraka

veen • Aan de Bagijnhof 50 in Veen wordt 12 en 13 april de tweedehands kledingbeurs Baraka gehouden. Kleding, schoenen, tassen, sjaals, sieraden of speelgoed kan op dinsdag 12 maart en dinsdag 2 april tussen 19:00 en 21:00 uur worden ingeleverd aan de Wethouder Kentiestraat 1a in Woudrichem. De opbrengst van de beurs is voor hulp-, bouw, en evangelisatiemateriaal in Kenia. Meer informatie: Ineke van Steenis, 06-25197357.


Geef om vrijheid

altena • Mensenrechtenorganisatie Amnesty International houdt voor de zeventiende keer een landelijke collecte. In Sleeuwijk, Woudrichem, Giessen en Almkerk zullen van 11 tot en met 16 maart 24 collectanten de straat op gaan.

q www.amnesty.nl