Voetbalprogramma komend weekend

Zaterdag 9 maart

Kozakken Boys – IJsselmeervogels
Ter Leede – Achilles Veen
Almkerk – Sportlust'46
GRC 14 – Montfoort
Wilhelmina'26 – Woudrichem
Papendrecht – Altena
Roda Boys – NOAD'32
Sleeuwijk – Haaften
Sparta'30 – BLC
GDC – GVV'63

Zondag 10 maart

Be Ready – WDS'19
VCW – Dussense Boys


Wereldkampioen naar Drongelen

drongelen • Huidig Nederlands kampioen en wereldkampioen driebanden Dick Jaspers komt op woensdag 10 april naar dorpshuis De oude School in Drongelen. Hij zal daar een demonstratie geven. Hij zal om 20:00 uur hij zijn eerste carambole maken. De deuren van het dorpshuis gaan om 19:30 uur open.

Het zal een informatieve, educatieve en vooral een gezellige avond worden met onder andere anekdotes en uitleg van moeilijke ballen. Het is ook de bedoeling dat een aantal mensen een potje speelt tegen Dick Jaspers. Kaarten zijn te bestellen bij Marco van der Zwan: m.z@telfort.nl of 06-45756707.


Heel OKK Werkendam Bakt

werkendam • Gymnastiekvereniging OKK Werkendam start het jaar met een ludieke actie voor de aanschaf van een Airtrack, een luchtdichte tumblingbaan, waar alle jonge leden veel gymplezier aan kunnen beleven. Dit doen zij door middel van een bakmixen-actie.

Komende weken krijgen de leden een bestellijst en informatie daarover mee. Er zijn verschillende bakmixen in het assortiment, dus er is voor ieder wat wils.


BC Virtus wint van Blauw-Wit

werkendam • BC Virtus speelde de inhaalwedstrijd tegen het onderaan bengelende Blauw-Wit uit Roosendaal onlangs wel erg plichtmatig af. Het tijdstip van 13:30 uur was voor sommige spelers te vroeg. Blauw-Wit was met alles een maatje te klein en de inspiratie om er een aantrekkelijke pot van te maken was ver te zoeken. Eigenlijk gebeurde alles zo'n beetje in het tweede kwart, de stand ging van 18-11 naar een 40-16 ruststand.
Hoogtepunt van de wedstrijd was de platvoetse rebound van Patrick Both. Meerdere spelers van Blauw-Wit probeerden de bal springend te pakken, maar de ervaren Both had positie, hield met zijn rechter arm een speler sterk af en liet de bal platvoets in zijn linker hand ploffen.

De eerstvolgende wedstrijd is thuis tegen Attacus MSE op zaterdag 9 maart om 19:00 uur in Sporthal de Crosser in Werkendam.

Ongeslagen, een voorsprong van acht punten op de nummer twee en met nog zes wedstrijden te gaan is Virtus zo goed als zeker deelnemer van de playoff wedstrijden. Het programma tegen betere tegenstanders als Attacus, Pendragon (thuis), Den Dungk (uit) en Basketbal Academie Limburg (uit), geeft Virtus mooi de gelegenheid om zich goed voor te bereiden op de finale.