Fietsactie tijdens Samenloop

altena • De regionale fietsactie tegen kanker die op 28 en 29 juni aanstaande in de gemeente Altena wordt verreden groeit en bloeit. Wat begon als een idee om als clubje van ongeveer tien fietsers mee te doen met de Samenloop voor Hoop, is inmiddels uitgegroeid tot een heus evenement. Inmiddels staat de teller al op meer dan zeventig wielrenners, en dit aantal groeit nog steeds. Inschrijven voor deelname aan de fietsactie kan nog tot 1 mei, dit om ervoor te zorgen dat alles in goede banen geleid kan worden. Na de deadline van 1 mei zal iedere fietser goed geïnstrueerd worden: over de regels, het omgaan met motorbegeleiding, hoe hard er gereden wordt, en wat te doen bij pech of valpartijen.

Inschrijven kan dus nog tot 1 mei. deelname kost 15 euro, ieder fietser is daarnaast verplicht een fietsshirt (Rogelli) van 40 euro te kopen. Deze 55 euro komt helemaal ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Inschrijven kan door op de website van de Samenloop voor Hoop Altena te scrollen naar Team 23.

q www.samenloopvoorhoop.nl/altena


Oud papier Andel

andel • De leden van Andels Fanfare Corps gaan zaterdag 2 maart weer op pad om oud papier op te halen. Deze keer komen zij in de nieuwe wijk 1: Julianastraat en ten westen van de Julianastraat. De precieze route voor het ophalen van het papier is terug te vinden op de website van de vereniging.

q www.andelsfanfarecorps.nl