Nog startnummers voor Singelcross

zaltbommel • Er is nog plek voor deelnemers bij de Singelcross van komende zondag, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De laatste startnummers zijn op te halen bij Love-Li Lingerie aan de Gamerschestraat 22 in Zaltbommel. Deelname kost 10,00 euro voor volwassenen en 5,00 euro voor kinderen. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar de carnavalsverenigingen die zijn getroffen door de brand van vrijdag. De Kids'Cross start zondag om 10:20 uur, de loop voor volwassenen om 11:00 uur. De jonge deelnemers lopen 700 of 1400 meter, de groten één, twee of drie ronden van 3,2 kilometer.


Borstcrawl leren zwemmen

andel • Heb je altijd al meerdere banen borstcrawl achter elkaar willen zwemmen of zou je graag wat sneller borstcrawl willen zwemmen dan nu? Dan is de borstcrawlcursus van ZVDO'74 iets voor jou. Tien weken lang werken werkt de zwemvereniging samen met de deelnemers aan deze speciale training aan de borstcrawl. De borstcrawl wordt stap voor stap nog eens doorgenomen en dit zal elke week worden uitgebouwd. De trainingen worden gegeven door een gekwalificeerde trainer en vinden plaats in AquaAltena. De trainingen zijn op zaterdagochtend van 08:15 uur tot 09:00 uur, vanaf 9 maart tot en met 11 mei. De kosten bedragen 100 euro voor de tien trainingen. Opgeven kan via secretariaat@zvdo74.nl.


Kampioenschappen bij LIOS

veen • Gymvereniging LIOS in Veen houdt zaterdag 23 februari weer de clubkampioenschappen. Van 8:45 uur tot 10:00 uur laten alle meisjes van groep 6 tot en met het voortgezet onderwijs zien hoe hard ze gewerkt hebben tijdens de lessen.

Van 10:15 uur tot 11:15 uur is het de beurt aan de meisjes van groep 3 tot en met 5 en alle jongens van groep 3 tot en met het voortgezet onderwijs. Iedereen is welkom in de gymzaal aan de Hardenbergh 2 om de turners te komen aanmoedigen.

q www.gym-liosveen.nl