Jaarlijkse bingo Drongelen

drongelen • Dorpshuis De Oude School in Drongelen houdt vrijdag 8 maart haar jaarlijkse bingo, die bekend staat om haar prijzen en om de gezelligheid. De deuren gaan om 19:00 uur open en de bingo zelf begint om 19:30 uur. In Drongelen wordt niet gespeeld om geldprijzen, wat de prijzen dit jaar zijn, wordt echter nog niet verklapt. Deze prijzen zijn overigens niet alleen met de bingo te winnen. Gedurende de bingo-avond kunnen er ook lootjes gekocht worden voor een uitgebreide verloting. Kleine bingo boekjes kosten 5 euro en grote bingoboeken 7,50 euro. Hiermee worden zeven speelrondes gespeeld. Ook is er een jackpotronde, een bingokaart voor deze ronde kost 2,50 euro.

q www.dorpshuisdrongelen.nl


Gebakken poon

woudrichem • Voor de laatste keer dit seizoen wordt er zaterdag 23 februari tussen 8:30 en 12:00 uur poon gebakken in de Visafslag in Woudrichem. Een bestelling doorgeven kan via J. Combée, 0183-31195.


Hulp bij belastingaangifte

altena • Wie wel wat hulp kan gebruiken bij de belastingaangifte via de computer kan vanaf 7 maart terecht op De Werf in Woudrichem bij Bibliotheek CultuurPuntAltena. De Bibliotheek biedt een gratis belastingspreekuur aan om te helpen bij de digitale aangifte voor 2019. Dit in samenwerking met vrijwilligers van de Formulieren Brigade Aalburg, gelieerd aan Stichting Pro Seniore. Het spreekuur is elke donderdag in maart en april van 10:00 tot 12:00 uur en alleen op afspraak.Een afspraak maken, kan door te bellen naar 085-0401163. Mailen kan ook: digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl. Vergeet in de mail niet naam en telefoonnummer te vermelden. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent. De samenwerking tussen de Belastingdienst en Koninklijke Bibliotheek (KB) bestaat sinds 2016.

q www.bibliotheekaltena.nl