'Boys' pakken punt bij koploper

werkendam • Kozakken Boys behaalde zaterdag een mooi punt bij koploper AFC. Het eindigde in 1-1 in Amsterdam. Kozakken Boys begon bijna met hetzelfde elftal als de week ervoor tegen GVVV. De enige wijziging was dat Nils den Hartog weer tussen de palen stond. De gasten uit Werkendam begonnen goed aan wedstrijd tegen de koploper AFC. De 'Boys' speelden erg compact en na tien minuten was er al een grote vrije kans voor Robert Mutzers. Via de keeper van AFC ging de bal echter naast. Op het kwartier kreeg ook Ahmed el Azzouti een kans, maar zijn schot werd geblokt. Vervolgens kreeg AFC meer grip op de wedstrijd. Keeper Nils den Hartog had goed het oog op een paar kopkansen van spits Jordy Thijssen. Kort na rust kwam AFC wel op 1-0 na een loeihard schot in de kruising. Vijf minuten voor tijd liet de ingevallen Charlton Vicento echter het tij nog keren met de 1-1. Bijna vertrok Kozakken Boys in de blessuretijd zelfs nog met de winst bij een lob over de keeper van AFC door El Azzouti. Maar de bal werd door een verdediger van AFC nog van de doellijn gehaald.

Komende zaterdag mag Kozakken Boys opnieuw de mouwen opstropen tegen kampioenskandidaat Katwijk.