GRC 14 pakt Oranje Wit in spektakelstuk

giessen • GRC 14 kwam zaterdag flitsend uit de winterstop. In een boeiend spektakelstuk tegen het sterke Oranje Wit liepen de mannen van trainer Piet de Kruif naar 6-3. De toeschouwers hadden zich geen moment hoeven te vervelen, ondanks de vrieskou op het sportpark Almbos. "Het was zeker een spektakel", vond ook de trainer Piet de Kruif. "Mooie goals en aanvallend veel gecreëerd en verdedigend weinig weg gegeven. Dan hebben we ook geluk dat Ousmane Traore een geweldige dag had." De pas 18-jarige spits was inderdaad het speerpunt in de wedstrijd en had een belangrijk aandeel met drie goals. De eerste goal was wel voor de Dordtenaren middels Robert Versteeg met de 0-1. In dezelfde minuut schoof Ousmane Traore de 1-1 binnen. Op het half uur draaide GRC 14 zelfs de score middels een eigen goal naar 2-1. Kort voor rust kwam Oranje Wit op 2-2 en GRC 14 middels Traore op 3-2. Na de rust liep GRC 14 uit naar 4-2 en 5-2 door Dennis van Es. Oranje Wit scoorde nog de 5-3 en Traore sloot af met de 6-3.