Landen Food Festival in Andel

andel • Zin in een smakelijke ontdekkingsreis? Neem plaats aan tafel bij het Landen Food Festival in Andel. Ontdek verschillende keukens, proef verrassende ingrediënten en geniet van muziek en een hoop gezelligheid. De middag wordt gehouden op zaterdag 9 februari tussen 15:00 en 20:00 uur in de gereformeerde kerk aan de Julianastraat 24 in Andel. Er is vrije inloop gedurende het evenement. Meer informatie: 06-23606066 of neem een kijkje op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/events/2437173936300785/.


'De Lofstem' Veen jubileert

veen • Voor de Christelijk Gemengde Zangvereniging 'De Lofstem' uit Veen is 2019 een jubileumjaar: het koor bestaat dan veertig jaar. De komende maanden staan er een aantal uitvoeringen op het programma om deze mijlpaal te vieren. Op zaterdag 2 februari is er vanaf 19:30 uur een dankdienst in de hervormde kerk in Veen, met medewerking van Kinderkoor Kleine David en oud-leden. Zaterdag 23 februari zal De Lofstem optreden met de Activoband in het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg. Op 17 mei is er een Hollandse avond in het hervormd centrum in Veen en op 26 oktober volgt een jubileumconcert met mannenkoor 'Soli Deo Gloria' uit Urk in de hervormde kerk in Aalburg.


Nadiah houdt jubileumconcert

rijswijk • Het koor Nadiah hoopt 25 mei het 35 jarig jubileum te vieren met een concert. Mensen die altijd al eens mee hebben willen zingen met Nadiah of oud-leden die wel een aantal weken mee willen doen, kunnen zich aanmelden. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Tijdens de eerste repetitie in de hervormde kerk in Rijswijk op 10 april vanaf 20:15 uur wordt er meer informatie gegeven. Repetities zijn in de weken daarna op woensdagavond. Er is geen verplichting lid te worden van het koor, er zal alleen een bijdrage voor de onkosten gevraagd worden.

Meer informatie: jubileumnadiah@hotmail.com.