50 jaar jeugd samenkomsten

almkerk • Dit jaar bestaan de jeugdsamenkomsten in Almkerk vijftig jaar. De werkgroep is hier dankbaar voor en wil dit jubileum graag voeren in de jeugddienst van 27 januari, vanaf 18:30 uur in de gereformeerde kerk in Almkerk. Tijdens deze dienst komt Henk van Dam spreken over het thema: Gisteren, vandaag, morgen. Zandtovenaar Immanuel Boie zal de luisterliedjes van de huisband illustreren. De samenzang zal onder leiding van Celis Dekker en de huisband zijn.


Schilderworkshop

woudrichem • Esther Sluijs geeft zaterdag 19 januari vanaf 10:00 uur in haar atelier in Tilburg een schilderworkshop voor DOCK 60. Voor materiaal wordt gezorgd, inclusief een lunch en een hapje en drankje. Deelname: 70 euro, een deel daarvan gaat naar De Hoop. Voor meer informatie: DOCK 60, Kerkstraat 60, Woudrichem of op de Facebookpagina van DOCK 60.


Open dag De Schans

sleeuwijk • VMBO De Schans in Sleeuwijk houdt vrijdag 18 januari haar jaarlijkse Open dag. Door middel van leuke activiteiten leren toekomstige leerlingen de school beter kennen. Zo is er bijvoorbeeld een escape room bij het vak Mens en Natuur, kan er gekookt worden bij Zorg en Welzijn en kunnen kinderen in de gymzaal lasergamen. De open dag wordt gehouden van 16:00 tot 21:30 uur. De Schans is een kleine VMBO locatie in Sleeuwijk. Op De Schans wordt leren gecombineerd met doen in de praktijk. Ook worden er veel buitenschoolse activiteiten georganiseerd. Leerlingen met een lwoo-, basis-, kader- of gemengd theoretisch advies worden goed geholpen en begeleid.


Bijeenkomst Longpunt

gorinchem • Het Longfonds houdt in samenwerking met Rivas Zorggroep een bijeenkomst van Longpunt op dinsdag 15 januari. De bijeenkomst vindt plaats vanaf 14:30 uur in de Bannehof, Voermanstraat 169 in Gorinchem.