Jakko Sport Topscorersbokaal

regio • Een zeldzaam verschijnsel: Robin van den Noort heeft niet gescoord. Zijn ploeg Be Ready verloor thuis met 2-4 van DIA. De grootse overwinning kwam in het weekeinde van rivaal Dussense Boys, die met 8-1 uithaalde tegen Boeimeer. André Segeren, voormalig regiotopscorer en Bart de Rade schoten tweemaal raak voor de Kasteelclub. Almkerk-spits Bart Dirven was twee keer trefzeker voor Almkerk en brengt zijn totaal op de Jakko Sport Topscorerslijst na tien wedstrijden op zeven. Een keurig aantal op eerste-klasseniveau. Opmerkelijk zijn ook de twee doelpunten van de Alblasserwaard-boys Leon Bot en Gwaeron Stout voor Kozakken Boys.

De top in de strijd om de Jakko Sport Topscorersbokaal: Negentien doelpunten: Robin van den Noort (Be Ready); Tien: Anrico Visser (Sparta'30); Negen: Thomas Vergunst (Be Ready), Ahmed el Azzouti (Kozakken Boys), Pasqualle Verwoerdt (Sleeuwijk).

De koplopers in de strijd om de Kontakt-bokaal Sleeuwijk en Be Ready bleven in het weekeinde puntloos. Kozakken Boys en Sparta'30 komen daardoor dichterbij. Achilles Veen maakt de top vijf compleet.