Kaarten voor kerstconcert

meeuwen • Seniorenorkest Da Capo geeft op donderdag 13 december een sfeervol kerstconcert in het dorpshuis van Meeuwen. Het concert begint om 10:00 uur. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Gratis toegangskaarten zijn af te halen bij Henk Poelakker, te bereiken via 0416-351940 en henkpoelakker@gmail.com. Eindtijd van het concert is 11:00 uur. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Cultuurraad Aalburg.


Busvervoer naar Mars voor het Leven

wijk en aalburg • Vanuit Wijk en Aalburg en Werkendam rijden zaterdag 8 december bussen om mensen gratis naar de Mars van het Leven in Den Haag te vervoeren. Tijdens de mars wordt aandacht gevraagd voor de 30.000 levens die jaarlijks in Nederland in de moederschoot worden gedood. Zij hebben geen stem, daarom wordt deze mars in stilte gelopen. Dit jaar loopt de route van ongeveer 5 kilometer weer door het centrum van den Haag. Aanmelden voor het gratis busvervoer vanuit Wijk en Aalburg kan via solregiowijk@outlook.com en 06-10325991.

q www.schreeuwomleven.nl/vervoer


Samenloop ook op de fiets

regio • De Samenloop voor Hoop kan volgend jaar ook op de fiets worden afgelegd. Onder het mom 'Fiets voor iets' organiseert Altena Tour Fietsers een fietstocht met motorbegeleiding langs of door de 21 dorpen van Altena en door de Biesbosch. De tocht wordt vier keer gereden en iedere deelnemer kan zelf uitmaken hoeveel lussen hij meerijdt. Om 17:00 uur op vrijdagavond 28 juni, tijdens het begin van de Samenloop voor Hoop, is de start van de eerste lus. Op zaterdag 29 juni worden om 05:00 uur, 09:00 uur en 13:00 uur de andere lussen verreden. De afstand van één ronde is ongeveer 90 kilometer. Opgeven kan via onderstaande website, bij team 23. De gehele opbrengst gaat de Samenloop voor Hoop.

q www.samenloopvoorhoop.nl/altena