Weer winter wandelen

wijk en aalburg • De winterwandelingen van WSV Wandelvreugd gaan weer van start en worden iedere tweede zaterdag van december, januari, februari en maart gehouden. De te wandelen afstanden: 2,5; 5; 10; 15; 20 en 25 kilometer.

Natuurlijk worden elke maand andere routes en andere richtingen uitgezet, van Andel tot Heusden en van Eethen tot 't Eiland en steeds opnieuw met mooie rustpunten en goede verzorging door het Rode Kruis. De wandelingen gaan van start bij Proeflokaal D'n Dijk, Maasdijk 113-115 in Wijk en Aalburg. Het inschrijfbureau is vanaf 9:00 uur open. Tot 11:00 uur kan er gestart worden voor de afstanden 15, 20 en 25 kilometer. Wandelaars voor de 10, 5 of 2,5 kilometer kunnen tot 13:00 uur starten. Afmelden kan tot uiterlijk 16:30 uur, dan sluit het startbureau. Het gebruik van nordic walkingpoles is toegestaan, de routes zijn geschikt voor de wandelende Nordic walker. Meer informatie: Elly Tamerus, 0416-691912 of w.s.v.wandelvreugd@tele2.nl.

Deze dag is ook meer informatie te krijgen over een nieuwe Nordic walking cursus waarvan de start gepland staat in april 2019. Mensen die graag wandelen, maar bij wie dat niet meer gaat door bijvoorbeeld rugklachten kunnen vaak weer van de buitenlucht genieten door Nordic walking.
Lid worden van de vereniging kan natuurlijk ook, dan is er de mogelijkheid regelmatig gezellig met een groep of op individuele basis deel te nemen aan diversen wandeltochten door het hele land, met leuke kortingen. En leden zijn welkom op de wekelijkse wandelavonden op dinsdag en woensdag.