CFM/Transito keert met gelijkspel terug uit Lichtenvoorde

werkendam • CFM/Transito is er niet in geslaagd om drie punten mee te nemen uit Lichtenvoorde. Tegen LZV/Kuypers H&W werd met 3-3 gelijkgespeeld. De Werkendammers begonnen afwachtend aan de wedstrijd en probeerden de gastheren vanuit de counter pijn te doen. Dit lukte na een gegeven vrije trap, die werd benut door Kevin Cornet. LZV/Kuypers H&W kwam vlak voor rust na een aantal kansen op gelijke hoogte. In de tweede helft was het wederom CFM/Transito dat op voorsprong kwam. Ditmaal was het Josbert Wemmenhove die de bezoekers aan de leiding bracht. LZV/Kuypers H&W verhoogde de druk. Dit resulteerde uiteindelijk in twee treffers en een voorsprong voor de gastheren. CFM/Transito was daarna nog wel bij machte om een gelijkspel uit het vuur te slepen.