Zes waarderingstekens uitgereikt

wijk en aalburg • Burgemeester Fons Naterop heeft donderdag zes inwoners uit de gemeente Aalburg verrast met het uitreiken van het waarderingsteken gemeente Aalburg.

Het zestal heeft dit teken ontvangen voor hun jarenlange vrijwilligerswerk in de samenleving. Degenen die het waarderingsteken hebben gehad zijn voorgedragen door inwoners uit de gemeente. Het waarderingsteken bestaat uit een bronzen beeldje met een daarbij behorende oorkonde.

De heer H. van Hoeven uit Wijk en Aalburg was ruim twintig jaar voorzitter van de PCOB, lid van de kerkenraad van de hervormde kerk in Aalburg en sinds zes jaar is Hoeven lid van de bewonerscommissie Wijkerpoort. Daarnaast helpt de Aalburger zijn buurman met allerhande zaken. De heer G. van Eijndhoven uit Meeuwen is door zijn veelzijdigheid vrijwel voor alles inzetbaar, of het nu het mede organiseren van Koningsdag betreft of als coördinator bij de EHBO. Voor diverse organisaties zit Van Eijndhoven in het bestuur maar hij steekt net zo graag de handen uit de mouwen en is overal behulpzaam waar het nodig is. De heer P. Kommers uit Wijk en Aalburg is op vrijwillige basis werkzaam bij de Vereniging Ouderen Vervoer, eerst als chauffeur en later als coördinator. Hij doet dit werk met zeer veel enthousiasme en betrokkenheid. In Genderen heeft de heer A. Hartman het waarderingsteken ontvangen. Hij is al sinds de oprichting betrokken bij de Vrijwilligerscentrale, bovendien is Hartman ook werkzaam als vrijwilliger op het kantoor van de Stichting Pro Seniore. Ook de heer P. Pruijssers uit Wijk en Aalburg is sinds de oprichting werkzaam bij de Vrijwilligerscentrale. Daarnaast is Pruijssers bij diverse verenigingen inzetbaar als penningmeester. Mevrouw L. Haarmans uit Eethen is al jaren voorzitster van de Cliëntenraad. Zij heeft zich ook ingezet als jobcoach bij Vluchtelingenwerk Altena.