Creditcard Hunt van Ballegooyen Modes

dussen • Ballegooyen Modes is gestart met de BM Creditcard Hunt. De Dussense modezaak heeft drie BM creditcards t.w.v. 200 euro verstopt in het Land van Heusden en Altena. "Elke dag posten wij om 18:00 uur een nieuwe hint op onze Facebookpagina", laat Joyce Vos van Ballegooyen Modes weten. Er wordt al druk gezocht en er zijn zelfs al twee creditcards gevonden. Evita de Bruijn uit Dussen heeft de eerste creditcard gevonden; de tweede creditcard was verstopt in Sleeuwijk. Er is dus nog één locatie die ontrafeld kan worden met de hints.


Veens autobedrijf wint award

veen • Autobedrijf A. van Rijswijk uit Veen is in de prijzen gevallen tijdens de Online Dealer Awards. Het autobedrijf kreeg een award voor de Beste Voorraadpresentatie. "Wij van Autobedrijf A. van Rijswijk zijn trots op onze award voor de beste voorraadpresentatie", laat eigenaar Ad-Jan van Rijswijk weten. "Allen hartelijk dank voor het uitbrengen van uw stem!" Van Rijswijk deed ook mee om de prijzen in de categorie Beste Website.


Oud papier in Andel

andel • Leden van Andels Fanfare Corps (AFC) halen aanstaande zaterdag 1 december weer oud papier op in Andel. Deze keer komen zij in de nieuwe wijk 1 (Julianastraat en ten westen van de Julianastraat). Alle straten zijn te zien op de website.

q www.andelsfanfarecorps.nl