Cultureel diner dichters

werkendam • Het podiumjaar van het Nederlands Dichters Podium wordt dinsdag op een bijzondere manier afgesloten: met een zogenaamd cultureel diner.

"Ik probeer het seizoen altijd op een bijzondere manier af te sluiten, om zo de bezoekers aan het Dichters Podium 'warm' te houden tijdens de wintermaanden", vertelt Marcel Vaandrager. "Dit jaar mogen we voor het eerst gebruik maken van een nieuw onderkomen: Bistro Vrouwenhemel in Werkendam. En toen dacht ik: een bistro, daar moet ik iets mee doen." Vaandrager is erg enthousiast over de seizoensafsluiting. "Het is Vrouwenhemel gelukt om een prachtig menu samen te stellen, tegen een mooie prijs. Donna Bastiaans uit Gorinchem verzorgt de hele avond levende muziek. En tussen de gangen door zullen diverse dichters voordragen uit hun werk."

Het cultureel diner wordt gehouden op dinsdag 20 november vanaf 18:30 uur in Bistro Vrouwenhemel in Werkendam. Deelname kost 29,50 euro, exclusief drankjes. Aanmelden kan via info@marcelvaandrager.nl. Het nieuwe seizoen van het Nederlands Dichters Podium start op 5 februari.