• Sandy Spiering en Mark Timmermans.
• Sandy Spiering en Mark Timmermans.

'Trots op nominatie'

regio • BizAwards Altena 2018. Op 22 november a.s. gaan zeven ondernemers uit Altena voor goud. Op Fort Altena strijden zij om de titel Starter óf Ondernemer van het Jaar 2018. Twee finalisten stellen zich voor.

Sandy Spiering, genomineerd voor Starter van het Jaar, begon op de welbekende zolderkamer, ambitieus en vol met plannen. Vier verhuizingen verder, een flink gegroeid team en een hoop mooie opdrachten staat DNS Solutions als een huis: Doortastend, Nauwkeurig, Samenwerkend. Sandy is blij met haar nominatie: "Ik had nooit verwacht dat ik met DNS Solutions genomineerd zou worden en uiteindelijk ook nog finalist zou zijn bij zo'n mooi initiatief als BizAwards Altena 2018." Actief vanuit Almkerk gloort de toekomst: "Op dit moment zijn wij één van de weinige partijen in onze branche die compliant zijn op de (inter)nationale markt. Dit biedt mooie kansen. (Potentiële) opdrachtgevers kunnen met een gerust hart opdrachten aan ons toevertrouwen. Daarnaast zijn er interessante ontwikkelingen om door te groeien en onze dienstverlening voor ieder bedrijf toegankelijk te maken. Samen bewegen we de markt." Sandy is trots op wat ze in relatief korte tijd heeft mogen bereiken. "Ons team beschikt over een brede kennis waardoor er in praktisch elke branche mogelijkheden zijn om samen te werken. Nieuwe en uitdagende opdrachten nemen wij daarom graag aan."

Mark Timmermans (47, getrouwd, twee dochters) is directeur eigenaar van PT-Creations en genomineerd voor Ondernemer van het Jaar. Hij steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: "Ik ben ik er trots op genomineerd te zijn voor BizAwards Altena 2018. Samen met ons team van medewerkers natuurlijk." PT-Creations is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige plantarrangementen. Mark: "Met onze producten voor zowel binnen als buiten, beleveren we supermarkten, tuincentra, bloemenwinkels en de groothandel." PT-Creations is een innovatief bedrijf gericht op duurzaamheid en milieu.

Wie erbij wil zijn op donderdag 22 november reserveert een plekje via onderstaande website.


q ww.bizawardsaltena.nl