Voorverkoop 'The Young Messiah'

genderen • In de gereformeerde kerk in Genderen zal zaterdagavond 17 november een uitvoering van Tom Parkers moderne bewerking van Händels 'Messiah' plaats vinden door The Choir Company onder leiding van Maarten Wassink. Het concert start om 19:30 uur. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Spar Roza in Genderen, boekhandel 't Schrijvertje in Veen en bij Hennie Bouman, hennie@boumanautos.nl, 0416-352244, 06-20575876 en zo lang de voorraad strekt bij de ingang van de kerk.

q www.gereformeerdekerkgenderen.nl


Boeken voor BoekbankHank

hank • Als men boeken over heeft zijn deze altijd zeer welkom bij de BoekbankHank. In januari 2019 is er weer een boekenmarkt en de organisatie heeft nog opslagruimte beschikbaar. Het inleveren van boeken is het handigst aan de Kerkstraat 15A in Hank, de nieuwere pastorie, op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur. Eventueel kan men ook terecht bij Corina van Kuijk-Klute, Kerkstraat 35 en bij Annie en Arie Dolislager-Heere, Julianastraat 23, beide adressen ook in Hank.


Open Andel 2018

andel • Samen met Brutus-Darts houdt het Andels Fanfare Corps vrijdagavond 9 november 'Open Andel 2018' in Andel. Ook dit jaar kan iedereen weer meedoen aan dit darttoernooi voor koppels. Inschrijven kan tot vrijdagavond 9 november 19:30 uur, deelname kost 10 euro per koppel. De feestelijke dartzaal aan de Middenweg 23 in Andel is open vanaf 18:30 uur. Bij een darttoernooi hoort publiek, dus supporters zijn van harte welkom. Meer informatie:

q www.brutus-darts.eu


Gered gereedschap

hank • In Hank wordt gebruikt gereedschap ingezameld. Afgeven kan aan Sluiske 6 in Hank, in het kachelhouthok staan zwarte kratten.