Repair Café

almkerk • Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Trema Welzijn samen met en in Kringloopcentrum Altena (Kerkstraat 1 in Almkerk) een Repair Café. Repair Café is samen kapotte spullen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen. Mensen zijn van harte welkom op dinsdag 13 november tussen 9:30 uur en 11:30 uur. De koffie staat klaar. Kosten? Een vrijwillige bijdrage.


Extra herfstverkoop

wijk en aalburg • Zorgplein Maaswaarden organiseert woensdag 31 oktober een extra herfstboekenverkoop op de locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. Dit keer is de verkoop in het atrium van het zorgplein. Er is een uitgebreide kraam met bijzondere boeken, maar de overige boeken worden verkocht onder het mom van 'vijf boeken voor 1 euro. Daarnaast zullen er boerenworsten, zult en erwtensoep verkocht worden. Tijdstip van de verkoop is van 14:00 tot 17;00 uur. Boeken kunnen ook nog steeds ingeleverd worden bij de receptie van Zorgcentrum Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Meer informatie bij Bert Noorloos via 0416-698400.


Schaap gered

wijk en aalburg • Een schaapje is vorige week woensdagmorgen aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg door de brandweer uit het water gered. Dit tot grote blijdschap van de kinderen die op het naastgelegen terrein meedoen aan het timmerdorp. Een EHBO'er van het timmerdorp zag het schaap in het water en heeft daarop de brandweer gebeld. Onder luid applaus van de kinderen werd het schaap weer op het droge gezet.


Onderscheiding voor Drunenaar

drunen • Martien Elshout uit Drunen is maandag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Voorafgaand aan de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging RKDVC, waarin hij zijn bestuursfunctie neerlegde, wordt hij onderscheiden. Martien Elshout is een bevlogen bestuurder van RKDVC. Locoburgemeester Kees van Bokhoven reikte de onderscheiding uit.