Gelijkspel voor ZVDO'74

andel • ZVDO heeft zaterdag voor volledig gevulde tribunes een goede wedstrijd laten zien. Tegen RZ uit Roermond werd een gelijkspel behaald. De Andelse waterpoloërs gingen welvarend van start en kwamen op een 3-1 voorsprong. RZ kon zich herstellen van het snelle spel van ZVDO en kwam terug tot 3-3. De tweede periode begon wat minder voor ZVDO. Er werd eerst een uitgelezen kans gemist om weer op voorsprong te komen doordat een strafworp werd tegengehouden door de keeper van RZ. Meteen in de tegenaanval wist RZ op 3-4 te komen. RZ wist zelfs een gaatje te slaan met ZVDO. Hanno van Rijswijk zette de stand net voor de rust op 5-7. Vanaf de rust nam ZVDO de regie weer in handen. Door uitstekend verdedigend werk en geen onnodige fouten wisten de heren het doel schoon te houden. ZVDO wist wel twee doelpunten te maken en daarmee was de achterstand weer weggewerkt. De laatste en beslissende periode ging het op en neer en dit was terug te zien in het scoreverloop. Slechts 15 seconden voor het einde kreeg ZVDO nog een overtalsituatie en Seppe van der Wielen bepaalde de eindstand zo op 9-9.