Kozakken Boys uit naar Almere

werkendam • In de tweede ronde van de KNVB-beker speelt Kozakken Boys thuis tegen Almere City FC, de (mede)koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De tweede ronde wordt gespeeld op 30 en 31 oktober en 1 november.

Achilles Veen verliest

veen • Achilles Veen komt er steeds meer achter dat de hoofdklasse is gevuld met sterke tegenstanders. Zaterdag tegen Spijkenisse moest de club uit Veen ook het antwoord schuldig blijven. Het werd 1-2 in Veen. Voor de rust opende Spijkenisse al met de 1-0. Voor de rust kwam Achilles Veen na een foutje van de doelman nog wel op 1-1 middels Nick Wilborts. Spijkenisse scoorde echter nog de 1-2.

Gelijkspel Sparta'30

andel • Sparta'30 bleef net als een week eerder ook zaterdag in Andel op 1-1 steken tegen SSC'55. Voor de rust kwam Sparta'30 nog op 1-0 uit een strafschop van Anrico Visser, waarbij een speler van SSC'55 rood kreeg. Na de rust werd het nog 1-1.