Kozakken Boys keihard afgetroefd door GVVV

werkendam • Kozakken Boys zit in de hoek waar de klappen vallen. De Werkendammers werden zaterdag keihard afgetroefd door GVVV. De 2-5 nederlaag tegen de concurrent kwam keihard aan op De Zwaaier. Trainer Jasper de Muijnck moest ook even bekomen. "We maakten weer enorme persoonlijke fouten. Dat wordt genadeloos afgestraft op dit niveau. De eerste helft ontbrak het ook aan de spirit. De spelers doen wel hun uiterste best, maar het beetje extra ontbreekt en we barsten ook niet van het zelfvertrouwen", stelde trainer Jasper de Muijnck, die zelfs het woord 'crisis' in de mond nam. Bart Hulsbos scoorde de 0-1, Jeffrey Rijsdijk de 1-1 en Roy Terschegget de 1-2. Na de rust maakte Jeremy de Graaf de 1-3, Charlton Vicento de 2-3 en Sherwin Grot de 2-4. Na een domme overtreding van Mats van Huijgevoort, die er met rood af kon, benutte Roy Terschegget de strafschop voor 2-5.