AD(H)D café Heusden

heusden • De inloopavonden AD(H)D Café Heusden worden iedere tweede donderdag van de maand gehouden. Dit jaar dus nog op 11 oktober, 8 november en 13 december. De bijeenkomst begint steeds om 20:00 uur bij Zin in Boeken aan de Botermarkt in Heusden. De entree bedraagt 2,50 euro. Het doel is om één keer in de maand in contact komen met lotgenoten met AD(H)D, dyslectie en dyscalculie om ervaringen uit te wisselen, maar ook voor (h)erkenning, elkaar adviseren en als uitlaatklep voor gelijkgestemden. Meer informatie: epjhendriks@gmail.com.


Bruin café

drongelen • Een bruin café is er niet in Drongelen, maar qua sfeer overtreft Dorpshuis De Oude School vele bruine café's. Het winterseizoen gaat weer van start dus de sfeer van het bruine café kan vanaf 5 oktober weer wekelijks op vrijdag geproefd worden tussen 14:00 en 17:30 uur en vanaf 19:00 uur. Gezellig een praatje maken met elkaar onder het genot van een drankje, of een potje biljarten, kaarten, sjoelen, tafelvoetballen of darten.

q www.dorpshuisdrongelen.nl


Rock over Hank 2

hank • Na het succes van vorig jaar is het dit jaar op 13 oktober tijd voor de tweede editie Rock over Hank in het Uivernest in Hank. De deuren gaan om 19:30 uur open, om 20:30 uur wordt er afgetrapt met een uur lang de klassiekers van AC/DC. Na een half uurtje pauze begint Deep White: een uur lang de klassiekers van Deep purple en Whitesnake. De headliner van deze avond is Snaggletoöth oftewel Nederlandse beste Motörhead tribute.

Kaarten kosten aan de deur 15 euro, in de voorverkoop bij het Uivernest, José Haarmode Hank, Posterij Raamsdonksveer of Quist Geertruidenberg, 10 euro. Meer informatie of reserveren: 06-24403205.


Koersballen

genderen • Koersballen op woensdag 10 oktober vanaf 14:00 uur in het Dorpshuis van Genderen.