Knuste Kik-of

hank • Om het aankomende carnaval stevig af te trappen is dit jaar in Knusterooiersland de Knuste Kik-of in het leven geroepen. Op deze avond, 10 november, blijft muziek centraal staan en zal er nog meer nadruk komen op carnaval. Dit door de getoonde zangkunsten, acts, optredens en al het gekke wat alle Knusterooiers kunnen bedenken. Aanwezigen kunnen via hun mobiele telefoon stemmen op hun favoriete optreden. En natuurlijk wordt deze avond vast de toon gezet voor carnaval 2019: dus kom vooral niet in je dagelijkse kloffie maar haal die carnavalskist lekker van zolder.

Deelnemers die vinden hun act voor eeuwig vastgelegd moet worden: in de week van 22 oktober is een studio beschikbaar. Meer informatie en inschrijven:

q www.knusterooiers.nl


Oktoberfest in Genderen

genderen • In 't Dorpshuis in Genderen wordt zaterdag 6 oktober vanaf 19:30 uur een Oktoberfest gehouden, met medewerking van fanfare Excelsior uit Genderen, muziekvereniging KKM FüRTH uit Duitsland en DJ de Mok. Kaarten kosten 10 euro per stuk, inclusief een gratis bierpul.

Kaarten kunnen besteld worden via oktoberfestexcelsior-genderen@outlook.com of de avond zelf aan de deur van 't Dorpshuis.