Baraka Veen

veen • Aan de Bagijnhof 50 in Veen wordt vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober een grote tweede hands-(merk) kledingverkoop gehouden: Baraka. Er is een ruim aanbod van zowel kinderkleding vanaf maatje 50 als dames- en herenkleding. Dit keer is er ook veel nieuwe kleding. Ook worden er tassen, schoenen, riemen, sjaals, sieraden, speelgoed en boeken verkocht. Daarnaast is er koffie, thee en limonade met taart te koop. Tussen de middag zal er soep zijn met broodjes en vanaf 10:00 uur wordt er op beide dagen verse Poon en Kibbeling gebakken. Voor de kinderen is er een springkussen. De opbrengst is voor voedsel, hulp- en evangelisatiemateriaal in Kenia, voornamelijk in de sloppenwijken, gevangenissen en op de vuilnisbelt van Nairobi. Baraka start beide dagen om 9:00 uur, op vrijdag duurt het tot 20:00 uur, op zaterdag tot 13:00 uur. Meer informatie: 06-25197357.


Bewegen voor ouderen

sleeuwijk • Bewegen voor ouderen, dat klinkt heel saai. Maar niets is minder waar. Het is gezellig en goed voor de sociale contacten. Bovendien is het belangrijk om fit te blijven, zelfs tot op hoge leeftijd. Inmiddels is in Sleeuwijk weer gestart met een nieuw seizoen Bewegen voor ouderen, met een andere trainer en bovendien gemengd. Dames en heren samen, gemakkelijk voor echtparen dus. Er is nog ruimte voor nieuwe leden. En hoewel het maar een klein uurtje bewegen is, op dinsdag van 13:45 tot 14:30 uur, zijn deelnemers de hele week fit. Er wordt geoefend in de Bolderik, dus kom eerst eens kijken en wordt daarna lid. Deelnemers vanaf 50 jaar zijn welkom. Meer informatie: Kees v.d. Klooster, 06-51210203.


Ruim 3000 euro voor KWF

sleeuwijk • De collecte voor KWF Kankerbestrijding heeft in Sleeuwijk 3367,16 euro opgebracht. KWF investeert deze bijdrage in de zoektocht naar nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

q kwf.nl