Achilles Veen draait score tegen DFS

veen • Achilles Veen was zaterdag tegen DFS zoekende om revanche te nemen voor de 4-1 nederlaag tegen Jong FC den Bosch. Na een slap begin draaide Veen de score nog naar een flamboyante 4-1 overwinning. Een opgeluchte trainer Giovanni Franken moest bekennen, dat de beleving voor de rust onder de maat was. De gasten waren dominanter en al binnen drie minuten keek Achilles Veen tegen een 0-1 achterstand aan na een scherp indraaiende vrije trap van Marc Harlaux. De thuisploeg had wel de pech dat de gelijkmaker van Sen Aerts werd afgekeurd wegens buitenspel. Na de rust een heel ander Achilles Veen. De thuisclub trapte vol het gaspedaal in. Sen Aerts werd aangetikt en Ilias Zaimi benutte de strafschop voor de 1-1. Vervolgens kopte Maarten Boddaert de 2-1 binnen. Tenslotte zorgde Sem van der Pijl voor de 3-1 en invaller Soufiane Allach voor de 4-1.