Inwoners Altena krijgen pluim

altena • Diverse families uit Heusden en Altena hebben een Pluim verdiend. De families Wech uit Wijk en Aalburg, Girigorie uit Rijswijk, De Waal uit Meeuwen en mevrouw Vos uit Andel vielen in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne 'Lege batterijen? Lever ze in en WIN!' van Stibat. Door lege batterijen in te leveren, maken deelnemers elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van 25 euro, twee reischeques van 500 euro en een reischeque ter waarde van maar liefst 1000 euro.

q www.legebatterijen.nl


Collectanten gezocht

regio • Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Woudrichem en Rijswijk voor de jaarlijkse collecteweek van 26 november tot en met 1 december. Alleen met de hulp van vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk op buurtniveau activiteiten te blijven organiseren.

q www.legerdesheils.nl/collecte


'Door beider ogen'

werkendam • Huisartsencentrum De Colvenier is de komende maanden het podium voor een expositie van twee kunstenaars die beiden hun kijk op de werkelijkheid laten zien. Schilderes Anje van Harten en fotografe Irene Damminga uit Werkendam hebben samen kunstwerken van elkaar uitgezocht die volgens hen complementair zijn op hun eigen werk. Ondanks de twee zo verschillende kunstvormen ademt de expositie vooral rust en harmonie uit. De expositie is tot eind van het jaar op werkdagen tot 17:00 uur te zien aan de Colvenierstraat 1c in Gorinchem.


Opbrengst collecte KWF Woudrichem

woudrichem • De jaarlijkse collecte voor KWF kankerbestrijding, die vorige week werd gehouden, heeft in de gemeente Woudrichem 8491,78 euro opgebracht.