Dief verliest paspoort in Veen

veen • Bij een poging tot diefstal in Veen heeft de dader zijn paspoort verloren. Toen hij wegvluchtte bij het bedrijf aan de Bagijnhof, raakte hij zijn paspoort kwijt. Daardoor weet de politie nu dat het om een 27-jarige man zonder vast woon-of verblijfplaats gaat. "Nu nog hopen hem ergens te vinden", zegt de wijkagent.


Transporter en geld verdwenen

wijk en aalburg • Bij een bedrijf aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg zijn vorige week dinsdag geld en een bestelauto gestolen. Het gaat om een blauwe Volkswagen Transporter met het kenteken 87-VVZ-2. Hoeveel geld er buit gemaakt is is niet bekend. De politie roept mensen die de bestelauto aantreffen op 112 te bellen.


Bliksemafleiders kerk gestolen

wijk en aalburg • Van de hervormde kerk aan de Grote Kerkstraat in Wijk en Aalburg zijn eerder deze maand de bliksemafleiders gestolen. Het koper is op enkele meters hoogte doorgeknipt, meldt de wijkagent. De diefstal heeft vermoedelijk plaatsgevonden tussen 12 en 16 augustus, maar afgelopen week werd pas aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen.


Werkendammer opgepakt

werkendam • Een 21-jarige Werkendammer is in de nacht van woensdag op donderdag wegens wapen- en drugsbezit in de kraag gevat. Hij had een stroomstootwapen, een mes én hennep en hasj bij zich. Surveillerende politiemensen hielden de verdachte op de Sportlaan aan. In de deur van zijn auto lagen een stroomstootwapen en een mes. Bovendien was de man in het bezit van drugs: hennep en hasj. Hij is aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Het stroomstootwapen en de drugs zijn in beslag genomen.