Nadiah begint weer met zingen

rijswijk • Interkerkelijk jongerenkoor Nadiah begint woensdag 29 augustus weer met repeteren. Belangstellenden tussen de 14 en 40 jaar zijn welkom om een keer mee te zingen. Vanaf 20:15 uur tot 22:00 uur wordt er gerepeteerd in de hervormde kerk aan de Maasdijk 27 in Rijswijk.

q www.nadiah.nl


'Streetrace' in Almkerk

almkerk • De Riethorst Stromenland organiseert op woensdag 12 september samen met Het Verlaat en Zorgplein Maaswaarden de eerste editie van de rollatorstreetrace in het Land van Heusden en Altena. De rollatorstreetrace is voor iedereen die aangewezen is op het lopen met een rollator en in staat is minimaal 500 meter te lopen. Plaats van handeling is het parkeerterrein achter Altenahove en Het Verlaat. Deelname is gratis en op eigen risico. Aanmelden kan via t.damen@drsn.nl of via de receptie van Altenahove (0183-662700), onder vermelding van naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. De inschrijving sluit op 2 september. Het programma start 12 september om 11:00 uur met een sponsorloop van BSO Hoppas en de basisschool.


Con Amore gaat weer zingen

sleeuwijk • Con Amore uit Sleeuwijk begint maandag 27 augustus weer met zingen. Na de zomervakantie staat weer een aantal optredens op het programma. Maandag 8 oktober zingt het koor in het Jan Biesheuvel Dijkhuis in Nieuwendijk. Op zaterdag 3 november doet het mee met de korenpresentatiemiddag in de Grote Kerk in Gorinchem en op 25 november is er een zangdienst in De Brug in Amersfoort. Traditiegetrouw sluit Con Amore het jaar af met de kerstzangavond op 24 december in de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk. Mensen die van zingen houden worden uitgenodigd om eens mee te repeteren. Dat kan vanaf maandag 27 augustus iedere maandag van 20:00 uur tot 22:00 uur. Repetities vinden plaats in De Bolderik in Sleeuwijk.