HHC'09 voorkomt degradatie

heusden • HHC'09 redde zondag het vege lijf. De Heusdenaren wonnen met 0-3 bij Gloria UC. Genoeg om het vierdeklasserschap te redden na de eerdere 1-1 in Heusden. Voor HHC'09 namen Shakeb, Pim Kievits en Dennis Alkan de treffers voor hun rekening.


Erelid Achilles Veen overleden

veen • Oud-voorzitter en erelid Dick Honcoop van Achilles Veen is op 87-jarige leeftijd overleden. Honcoop was voorzitter van oktober 1999 tot juni 2003. Op 6 juni 2012 is hij benoemd tot erelid van Achilles Veen.


Lars van de Wende terug naar NOAD'32

wijk en aalburg • Lars van de Wende (31) keert komend seizoen terug bij NOAD'32. Van de Wende, die hersteld is van een kruisbandblessure, komt over van RKVV.


Topscorer blijft bij Be Ready

hank • Ondanks tal van aanbiedingen van hoger spelende clubs heeft goaltjesdief Robin van den Noort besloten bij zondagvierdeklasser Be Ready te blijven. Van den Noort, die er dit seizoen in de competitie 44 maakte, vertoont zijn kunsten dus ook komend seizoen op De Schiethoek. "Na vele gesprekken kwamen Robin en de TC tot de conclusie dat ze dezelfde ambities koesteren en deze graag in Hank willen waarmaken", laat Be Ready weten. Ook het feit dat zijn broer Bas besloot om nog een beschikbaar te zijn, heeft meegewogen in zijn keuze.


Ad van den Broek overleden

regio • Ad van den Broek is donderdagochtend op 72-jarige leeftijd overleden. Van den Broek reikte als speler tot het nationaal amateurelftal, alvorens hij het trainersvak ging uitoefenen. Als hoofdtrainer was hij in de regio werkzaam voor Woudrichem, Altena, Sleeuwijk, Sparta'30, Wilhelmina'26 en Achilles Veen.