Gelijkspel voor HHC'09

heusden • HHC'09 kwam in de eerste wedstrijd van de nacompetitie voor degradatie zondag niet verder dan 1-1 tegen Gloria UC. Voor de rust gingen beide ploegen gelijk op. Na de rust was HHC'09 de betere ploeg. De Heusdenaren openden ook de score door een eigen goal van de gasten.

In de allerlaatste minuut kwamen de gasten echter nog langszij met de 1-1.

Komende zondag moet in de return in Baarle-Nassau de beslissing vallen.


Soufiane Bakkali naar NOAD'32

wijk en aalburg • Nieuwbakken tweedeklasser NOAD'32 kan volgend seizoen beschikken over Soufiane Bakkali. De 27-jarige speler komt over van WSC. Bakkali wil graag op zaterdag gaan spelen en treft bij NOAD'32 zijn neefje Yassine Ezzoubaa.


Benjamin Vos doet stapje terug bij GDC

eethen • Na ongeveer vijftien seizoenen en driehonderd wedstrijden in het eerste elftal van GDC doet Benjamin Vos komend seizoen een stapje terug. Vos gaat in een lager elftal voetballen. Benjamin Vos maakte bij GDC de opkomst van de vierde naar de eerste klasse mee.

En ook de weg terug naar de derde klasse, het niveau waarop de club uit Eethen momenteel actief is. De fanatieke Vos speelde jarenlang op het middenveld en was de laatste jaren een rots in de branding in het hart van de defensie.


Ilias Zaimi (AFC) naar Achilles Veen

veen • Ilias Zaimi van tweededivisionist AFC zal volgend seizoen uitkomen voor Achilles Veen. De 25-jarige speler is multifunctioneel inzetbaar op het middenveld en in de aanval.

Zaimi speelde eerder voor FC Den Bosch (jeugd), OJC Rosmalen en JVC Cuijk. Voor AFC kwam hij dit seizoen zestien keer in actie.