Tweede en derde plaats voor Juinen

stadskanaal/wijk en aalburg • Scooterracer Antony Juinen heeft zaterdag tijdens de derde wedstrijd van het seizoen in Stadskanaal een tweede en een derde plaats behaald. Zeven scooters verschenen aan de start en na de vrije training niet te hebben gereden vanwege de regen had de Wijk en Aalburger op regenbanden de derde tijd in de tijdstraining. Tijdens de wedstrijden was het weer droog en na een felle strijd heeft Juinen een tweede en derde plaats behaald. In de stand om het kampioenschap staat hij op plaats 2, achter Karel Prins, de nestor en grote animator van het Nederlands scooterracen. De volgende wedstrijd is op 23 juni in Assen.


Werkendams team wint Topdivisie

werkendam • Beachvolleybalteam Sarah van Esch-Britt den Haan, beide geboren en getogen Werkendamsen, heeft afgelopen zondag in Bilthoven de Topdivisie beachvolleybal weten te winnen. Dit toernooi, het op één na hoogste niveau in Nederland, was zeer sterk bezet, omdat in de Eredivisie diverse internationaal spelende teams waren ingestroomd. Van Esch en Den Haan wisten via de kortste route, namelijk door vier keer op rij te winnen, het hoogste treetje van het podium te bereiken. Komende week spelen zij weer Eredivisie in Leeuwarden.


Turnteam wordt rayonkampioen

giessen • Het D2-team van De Zilvermeeuw is zaterdag rayonkampioen geworden. De laatste weken is er door het team hard gewerkt om ook de laatste puntjes op de i te zetten. Zaterdag mochten de turnsters tegen de zes andere beste teams uit het rayon de finale turnen. Na alle vier de toestellen zo overtuigend en netjes mogelijk geturnd te hebben was het wachten op de uitslag. De Zilvermeeuw D2 werd uiteindelijk tot kampioen gekroond. Een verdiend resultaat, na een seizoen hard werken.


Beachvoetvolleybal

werkendam • Philip den Haan geeft vanaf 12 juni beachvoetvolleybaltrainingen in Werkendam. Meer info via www.beachsport.nl.