Rijswijker gewond na mishandeling

nederhemert/rijswijk • De politie heeft een 24-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor een zware mishandeling in Nederhemert tijdens een festival.

Bij de mishandeling in de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een 23-jarige man uit Rijswijk gewond. Hij liep een gebroken oogkas op. De aanleiding van de mishandeling is nog onduidelijk. De verwondingen van het slachtoffer zijn dermate ernstig dat er nog niet met hem is gesproken.

Man uit Andel

Naar nu blijkt heeft er die avond nog een ander ernstig geweldsincident plaatsgevonden. Een 23-jarige man uit Andel is hierbij zwaargewond geraakt. Hij heeft mogelijk hersenletsel. De exacte toedracht is hier ook nog onduidelijk. Mogelijk sprong het slachtoffer tussen een ruzie.

De politie komt daarom heel graag in contact met getuigen. Als mensen iets gezien hebben, kunnen ze zich melden via 0900-8844.


Inschrijven voor Altena Tourtocht

regio • Oldtimerliefhebbers kunnen zich vanaf 1 juni inschrijven voor de 25e editie van de Altena Tourtocht. De jubileumeditie wordt op zaterdag 7 juli verreden door het Land van Heusden en Altena. Verzamelen kan vanaf 9:00 uur bij 't Verlaat in Almkerk. Voorinschrijven kan voor 17,50 euro per voertuig; op de dag zelf betalen deelnemers 20 euro. Inschrijven en meer informatie via onderstaande website.

q www.altenatourtocht.nl


Fietser knalt op auto

wijk en aalburg • Een fietser is zaterdagmiddag op de kruising Maasdijk/De Kromme Nol in Wijk- en Aalburg op een auto geknald. Naast de ambulance was ook de inzet van de traumahelikopter noodzakelijk. De fietser moest met flinke verwondingen worden overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.
De politie gaat er vanuit dat de fietser de situatie op de kruising verkeerd heeft ingeschat, in combinatie met eigen snelheid.