Dussense Boys gestaakt

dussen • OMC en Dussense Boys trokken zondag voor niks hun voetbalschoenen aan. De twee ploegen waren koud aan de wedstrijd begonnen of ze werden overvallen door hevig onweer. De scheidsrechter besloot dan ook na zes minuten de wedstrijd te staken. Een half uur later wilde de arbiter weer beginnen, maar daar stak trainer Antoine Hoevenaren een stokje voor. "Ik ben verantwoordelijk voor die jongens en ik vond het te gevaarlijk", aldus de trainer van Dussense Boys. De leidsman wilde vervolgens nog een kwartier wachten, maar door het hevige onweer en een blank staand veld werd het duidelijk dat er in Dordrecht echt niet gevoetbald kon worden. Of de wedstrijd van de week toch nog wordt uitgespeeld is niet duidelijk. Voor trainer Antoine Verhoeven hoeft het niet meer aangezien er toch niets meer op het spel staat.

Sleeuwijk veilig na winst op GDC

eethen • Sleeuwijk haalde zaterdag de derby uit bij GDC met 0-2. Met de driepunter hadden de Sleeuwijkers de zekerheid om veilig te staan. "Half november hadden we nog maar zes punten. Nu zijn we veilig. Daar ben ik wel gelukkig mee", aldus trainer Pieter Tuns. Voor de rust was GDC de gevaarlijkste ploeg, maar scoorde Sleeuwijk twee keer. Eerst kapte Frans van den Steenhoven een paar man uit en bediende Jenner Koek voor de 0-1. De tweede treffer was een curieus geval. Michiel Marinissen maakte in een duel een overtreding, dacht men bij GDC. Dus pakte een speler van GDC de bal op. De scheidsrechter oordeelde hands en vanaf de stip schoot Van den Steenhoven de Sleeuwijkers naar 0-2. In die stand kwam na de rust geen verandering meer.

Winst voor Be Ready

hank • Be Ready sloot de competitie af met een 1-2 overwinning bij Raamsdonk. Voor de Hankenaren opende Bas van den Noort de score en verdubbelde Stephan Huismans naar 0-2.