'Borstvoeding, de beste start'

gorinchem • Rivas Zorggroep houdt woensdag 27 juni de informatiebijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start'. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over (het geven van) borstvoeding. De bijeenkomst vindt plaats tijdens het MamaCafé in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. Ook na de informatiebijeenkomst kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via borstvoeding@rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440. Deelname aan de informatiebijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start' is mogelijk na aanmelding via borstvoeding@rivas.nl. De bijeenkomst is van 19:45 tot 22:00 uur.


Beachvolley event voor goed doel

werkendam • Kiwanisclub Heusden en Altena houdt een event waarbij bedrijfsteambuiding en netwerken met lokale ondernemers wordt gecombineerd. Op vrijdag 22 juni wordt er namelijk het Altena Business beachvolley toernooi op Copakadijk in Werkendam. Het event gaat om 17:00 uur van start en naast volleyballen, is er ook ruimte voor ontspanning. De opbrengst is bestemd voor het goede doel: Stichting Sport en Spel Gehandicapten in Andel. Er kunnen 24 teams aan de wedstrijd deelnemen, er wordt vier tegen vier gespeeld. Bedrijven kunnen teams aanmelden via Arjen van der Schaaf, a.vd.schaaf@diesekogroup.com, 06-27887156 of via Hein van Laar, h.vanlaar@hakkers.com, 06-30578774. Deelname kost 250 euro per team of 450 euro per twee teams, inclusief barbecue en drankjes.


Mooi Linieland

regio • Ontdek het linielandschap met forten als schakels en startpunten tijdens Mooi Linieland: zaterdag 2 en zondag 3 juni. Kijk op mooilinieland.nl en ontdek wat er dit weekend allemaal te doen is, onder andere ook op Fort Altena en Fort Bakkerskil.

q www.forten.nl