Zorgboerderij heeft website

babyloniënbroek • Zorgboerderij D'n Broekse Hoek aan de Broeksestraat 85 in Babyloniënbroek is sinds deze week ook online te vinden via dnbroeksehoek.nl. Alle informatie voor christelijke dagopvang voor ouderen in een boerensfeer is terug te vinden op de website: uitgebreide informatie over 'wie zijn we? wat hebben we te bieden?.... ' Maar ook hoe mensen zich aan kunnen melden. De website is rijk geïllustreerd met foto's van de zorgboerderij. De dagopvang is nu ruim een half jaar gestart en heeft al verschillende cliënten mogen verwelkomen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor zorg in een huiselijke sfeer. Bellen naar de familie Pruissers kan natuurlijk ook gewoon: 06–39293918.

q www.dnbroeksehoek.nl


Aardbeienverkoop Comt nu met Sangh

wijk en aalburg • Jaarlijkse aardbeienverkoop Comt nu met Sangh. Op de markt in Wijk en Aalburg zullen op zaterdag 27 mei weer de bekende lekkere aardbeien tegen een aantrekkelijke prijs verkocht worden. De opbrengst komt ten goede aan de verenigingskas van het koor Comt nu met Sangh. De verkoop start om 8:00 uur 's morgens en duurt zolang de voorraad strekt.


Oud papier

andel • De leden van Andels Fanfare Corps gaan zaterdag 19 mei weer op pad om oud papier op te halen. Deze keer komen zij in wijk 2: Boveneind, Uitbreiding-Zuid, uitgebreid met andere straten. De precieze route is te vinden op onderstaande website.

q www.andelsfanfarecorps.nl


SamenLoop voor Hoop organiseren

regio • SamenLoop voor Hoop Altena is op zoek naar organisatietalent, want zij zouden de ervaring van 2016 nog een keer neer willen zetten. Meeleven en daadwerkelijk even stilstaan door mee te lopen in de SamenLoop voor Hoop. Want het is helaas nog steeds nodig. Niet alleen KWF heeft geld nodig voor onderzoek maar er zijn nog steeds kankerpatiënten, en hun naasten, die alle steun heel hard nodig hebben. Daarom worden er plannen gemaakt om een tweede SamenLoop voor Hoop in Altena te organiseren. Hiervoor zijn echter mensen nodig die zich in willen zetten voor de organisatie.

Op woensdagavond 30 mei wordt er een informatieavond gehouden waarin KWF gaat vertellen wat een SamenLoop precies inhoud. Belangstellenden zijn deze avond welkom vanaf 20:00 uur in Het Verlaat in Almkerk. Meer informatie: Jenny van Mersbergen, 06-23096613 of Nico van Rijswijk, 06-37401066.