Infomiddag Herbergier Dussen op 29 mei

dussen • Herbergier Dussen zet op dinsdagmiddag 29 mei de deuren open voor mensen die willen ontdekken of het zorgondernemerschap iets voor hen is.

Eigenaren Paul en Monique Sassen heten geïnteresseerden van harte welkom om de sfeer te komen proeven in hun Herbergier, een woonvorm voor mensen met geheugenproblemen. Sinds de start van de woonzorgformule in 2007 telt Nederland 41 Herbergiers. De organisatie achter de Herbergiers - De Drie Notenboomen - is doorlopend op zoek naar mensen met ruime ervaring in de dementiezorg die samen met hun levenspartner een Herbergier willen starten. Of overnemen: zo zoekt onder meer Herbergier Grathem opvolgers. In Herbergier Dussen wonen de zorgondernemers sinds 2011 samen met hun achttien bewoners. De opzet van de Herbergier is kleinschalig, de lijnen zijn kort en Paul en Monique Sassen zijn samen met een klein team 24/7 verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners. Een warm thuis en mensgerichte zorg voor mensen met geheugenproblemen staan daarbij centraal.

De informatiemiddag in Herbergier Dussen zal bestaan uit een presentatie door De Drie Notenboomen en de inwonende zorgondernemers. Uiteraard zal er een rondleiding plaatsvinden en kunnen geïnteresseerden een beeld krijgen van het leven en werken in een Herbergier

Aanmelden kan via de website van Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen.


q www.herbergier.nl