Leidingwerk Dussen wordt vernieuwd

dussen • Brabant Water en Enexis vernieuwen de komende maanden in Dussen bijna één kilometer aan oude water- en gasleidingen in delen van de Wilhelminastraat, de Van der Dussenlaan, de Heren van Brechtlaan en de Zuideveldlaan. Inwoners kunnen te maken krijgen met een tijdelijke onderbreking van de water- en gasvoorziening. Zij worden daarover tijdig geïnformeerd. Voor de werkzaamheden moeten stoepen en straten worden opengebroken. Aannemer Van Vulpen probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken en herstelt het straatwerk.


Wandelvreugd zoekt vrijwilligers

wijk en aalburg • WSV Wandelvreugd is voor zowel de middag- als avondvierdaagse hard op zoek naar vrijwilligers, zoals verkeersregelaars en oversteekhulpen, die op vaste punten langs de routes de wandelaars in de gaten houden en waar nodig assisteren. De middag- en avondvierdaagse wordt gehouden van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 juni in Wijk en Aalburg. Hulp is nodig tussen ongeveer 18:15 en 20:15 uur. Mocht iemand zin en tijd hebben om een bijdrage te leveren aan dit gezellige evenement, opgeven en meer informatie via wsvwandelvreugd@hotmail.com of 06-28471132. Het is overigens geen verplichting om elke avond en/ of middag aanwezig te zijn, met één of enkele avonden/ middagen is Wandelvreugd al tevreden.


Spullen voor rommelmarkt

wijk en aalburg • De geformeerde gemeente Aalburg houdt op 5 mei de jaarlijkse voorjaarsmarkt te houden waarvoor de opbrengst bestemd is voor het bouwfonds. Wie nog spullen heeft staan, zoals boeken, kleding, speelgoed en klein meubilair, en ervan af wil, kan deze zaterdag 28 april tussen 9:30 en 12:00 of op 1 en 2 mei van 18:30 tot 21:00 afgeven bij de kerk, Polstraat 6 in Wijk en Aalburg.

In verband met de milieuwetgeving worden geen computers en andere Hifi artikelen ingenomen. Lukt afgeven niet, dan kan contact worden opgenomen met Gerwin van Drunen, 06-49802022.


Nieuwe website lokale omroep

regio • Na zes jaar werd het tijd dat de website van de lokale omroep van Werkendam en Woudrichem in het nieuw gestoken werd. De nieuwe website van Radio A-FM is overzichtelijker, geschikt om te bekijken op smartphone of tablet en bovendien klaar voor de toekomst. Eerder deze maand was het zo ver: Radio A-FM, de radio tak van Stichting RTV Altena, lanceerde de vernieuwde website:

q www.radioafm.nl