Borstcrawlcursus bij BBZ

werkendam • Na het succes van vorig jaar hebben de Biesboschzwemmers besloten om ook in de zomer van 2018 weer een borstcrawlcursus te organiseren.

In samenwerking met zwembad Werkina worden vanaf 8 mei tot en met 21 augustus vijftien lessen van één uur gegeven. De lessen vinden elke dinsdagavond plaats van 19:30 uur tot 20:30 uur. Tijdens de borstcrawlcursus leren deelnemers alles over de techniek van de borstcrawl. Elke week volgen zij een les van 60 minuten, waarin alle facetten van de borstcrawl worden uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend door middel van verschillende oefeningen.

Zo wordt er gewerkt aan de ligging in het water, de beenslag, de ademhaling en de armtechniek. Maar ook aan bijvoorbeeld de timing van het armritme, de glij- en de uitduwfase. De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal acht deelnemers. Er is ruimte voor twee groepen, dus maximaal zestien deelnemers voor de gehele cursus.

A-diploma

Deelnemers dienen minimaal een A-diploma te hebben en ouder te zijn dan 16 jaar.

Ben je jonger? Dan kun je vier keer gratis meetrainen met De Biesboschzwemmers op maandag- en donderdagavond en eventueel lid worden als je het leuk vindt.

Op donderdag 26 april is er een informatieavond in het clubgebouw van De Biesboschzwemmers op het terrein van Zwembad Werkina. Aanvang is 20:00 uur.


q www.b-b-z.nl