Welkom in De Aanloop

regio • Verschillende gemeenten vinden het belangrijk dat er plekken zijn waar inwoners terecht kunnen voor ontmoeting en contact met anderen. In Werkendam en Woudrichem heten die plekken 'aanlopen'.

De Aanloop geeft bezoekers de gelegenheid om zich te oriënteren. Dit kan zijn door het leggen van contacten, ontdekken van eigen kwaliteiten, oriëntatie op lokale activiteiten of misschien wel door het oefenen van vaardigheden.

Een begeleider van De Aanloop kan met de bezoeker meedenken. "Ben je liever bezig? Dan kan je ook ontspannende bezigheden meebrengen van huis, zoals hand- en breiwerk of een eigen tablet", aldus het team van De Aanloop.

Binnen elke locatie is er altijd een actuele krant aanwezig, klein hobbymateriaal en spelletjes. Op de locaties waar een avondopenstelling is, is er ook de gelegenheid om samen een maaltijd te koken en gezellig samen te eten.

Locaties

Elke woensdag van 9:30 tot 12:30 uur kunnen mensen terecht in dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk; elke dinsdag van 9:30 tot 13:00 uur in gemeentehuis De Werf in Woudrichem; elke dinsdag van 13:30 tot 16:30 uur in MFA Vlechtwerk in Werkendam; elke woensdag 13:30 tot 16:30 uur in Het Verlaat in Almkerk; en elke donderdag van 14:00 tot 20:00 uur in 't Uivernest in Hank.

Informatie

Voor meer informatie kunnen belangstellenden kijken op de Facebookpagina van De Aanloop of bellen met 06-20212102.


q facebook.com/WelkomInDeAanloop