GDC geeft NOAD'32 pak rammel

eethen • In de derby tussen GDC en NOAD'32 werd de koploper zaterdag door de thuisploeg in de tweede helft op de pijnbank gelegd. Na een ruststand van 0–1 denderde een ontketend GDC over de Wijk en Aalburgers heen en won afgetekend met 6-1. Trainer Rob van Loon van NOAD'32 was onthutst. Persoonlijke fouten, een penalty gemist, een eigen doelpunt. De trainer wist eigenlijk niet wat hij ervan moest maken. De openingsfase was wel nog NOAD'32, waarbij Mathijs Fitters de score opende. Vervolgens miste Ruben Bouman een strafschop. Na de rust ging GDC los. Justin Youell zorgde voor de 1-1 en Jamie Youell benutte een penalty voor de 2-1. NOAD'32 raakte van de kook met de 3-1 door een eigen doelpunt van Francois Toonen. GDC trok vervolgens nog door met twee treffers van Wesley van de Wardt. Het pak rammel voor NOAD'32 was compleet met de 6-1 van Maarten van Wijlen. Door het verlies is NOAD'32 even koploper af en trekt GDC weg uit de gevarenzone.