Oud papier

andel • Leden van het Andels Fanfare Corps halen zaterdag 17 maart weer oud papier op in Andel. Deze keer komen zij in wijk 2: Boveneind, Uitbreiding-Zuid, uitgebreid met andere straten. De precieze route is te vinden op onderstaande website.

q www.andelsfanfarecorps.nl


Bijeenkomst voor lotgenoten

regio • De polikliniek urologie van het Beatrixziekenhuis houdt, in samenwerking met de Prostaatkankerstichting, op vrijdag 6 april vanaf 9:30 uur een bijeenkomst voor mannen die prostaatkanker hebben of hebben gehad. De bijeenkomst biedt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. Anneke Meerkerk, verpleegkundig specialist urologie, geeft tijdens de bijeenkomst een presentatie over intimiteit en seksualiteit na een behandeling aan prostaatkanker. Ook Jeannine van Zante, oncologieverpleegkundige, is aanwezig. De bijeenkomst is gratis en wordt gehouden in de Lingepolikliniek van het Beatrixziekenhuis in Leerdam. Aanmelden kan via 0183-644265 of via Uro-onco@rivas.nl.

q www.beatrixziekenhuis.nl


Slaatjesactie

giessen/ rijswijk • Leden van muziekvereniging Kunst & Vriendschap komen vrijdagavond 16 maart in Giessen en Rijswijk aan de deur om om slaatjes te verkopen. De verkoop gaat om 17:30 uur van start.


Kledingverkoop

veen • Aan de Bagijnhof 50 in Veen wordt vrijdag 6 en zaterdag 7 april een grote tweedehands-(merk) kledingverkoop gehouden. Er is een ruim aanbod van zowel kinderkleding vanaf maatje 50, als dames- en herenkleding. Ook worden er tassen, schoenen, riemen, sjaals, sieraden, speelgoed en boeken verkocht. De verkoop is op vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Naast kleding is er koffie, thee en limonade met taart te koop. Tussen de middag zal er soep met broodjes zijn en op beide dagen wordt er vanaf 10:00 uur verse Poon en Kibbeling gebakken. Voor de kinderen is er een springkussen. De opbrengst van deze dag zal in zijn geheel geschonken worden aan Voedsel, Hulp- en Evangelisatiemateriaal voor Kenia.


Faalangst

heusden • Sandy Winde van 'Oog voor Opvoeden' en Brechtje van Goor van 'BURO REISWIJS' nemen woensdag 28 maart vanaf 19:30 uur bezoekers aan de Drunense vestiging van Bibliotheek Heusden mee in de wereld van het faalangstige kind. De lezing wordt gegeven onder de noemer van KennisMaker.

q www.bibliotheekheusden.nl