Jakko Sport Topscorersbokaal

regio • Het was zaterdag, op de dag dat in onze regio verder niet gevoetbald werd, het moment voor Ahmed El Azzouti. De succesvolle topscorer van Kozakken Boys benutte tegen VVSB een strafschop en schoot zijn ploeg vervolgens ook naar de 2-1 voorsprong. El Azzouti is niet alleen de nummer twee van de regionale lijst, maar staat ook in de Tweede Divisie op plaats twee achter Katwijk-topscorer Marciano Mengerink (19 treffers, red.). Hij bracht zijn ploeg zaterdag in de extra tijd voorbij FC Lienden.

Vijfentwintig doelpunten: Robin van den Noort (Be Ready). Achttien: Ahmed el Azzouti (Kozakken Boys). Zestien: Sen Aerts (Achilles Veen). Dertien: André Segeren (Dussense Boys), Ahmad Mendes Moreira (Kozakken Boys). Elf: Lars Branderhorst (Dussense Boys), Nick Linnenbank (Wilhelmina'26).

Kontakt Cup

Kozakken Boys kreeg niet alleen de twee punten voor de thuisoverwinning op VVSB maar ook twee bonuspunten voor het behalen van de tweede periodetitel. Drieënveertig punten: Kozakken Boys. Vijfendertig punten: Almkerk. Dertig: Achilles Veen. Negenentwintig: NOAD'32.