Tevreden bezoekers Streekarchief

heusden • De resultaten van de Kwaliteitsmonitor 2017 zijn binnen. Eind vorig jaar werd aan bezoekers gevraagd om hun mening te geven over de producten en diensten van het Streekarchief Langstraat Heusden Altena. "Met het resultaat hiervan zijn we heel erg tevreden: de algemene waardering voor het Streekarchief is een 8,2. Met deze score staan we landelijk op een gedeelde derde plaats." De enquête bestond onder andere uit vragen over het contact via brief, mail, website en telefoon. Waar het Streekarchief veel aan heeft voor de verdere ontwikkeling van producten en diensten zijn de verbetersuggesties die door de bezoekers zijn aangedragen.

q www.salha.nl


Kijken bij Voorschool

eethen/ genderen • Voorschool Nieuwe Steeg in Eethen en Rondendans Genderen (voorheen PSZ De Snatertjes) houden kijk- en inloopochtenden in de week van 12 tot en met 16 maart tussen 9:30 en 11:00 uur. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag opent de locatie in Eethen de deuren om peuters en hun ouders te verwelkomen. In Genderen zijn de inloopochtenden op dinsdag en vrijdag.

q www.trema.org


Oud papier

veen • Gymvereniging LIOS haalt zaterdag 10 maart vanaf 8:00 uur oud papier op in Veen.


Jeugdgolf op Almkreek

almkerk • De Nationale Jeugdgolf Kick-Off 2018 wordt zaterdag 10 maart gehouden op Golfpark Almkreek. Deze dag staat het golfpark in Almkerk in het teken van alles wat jeugdgolf leuk maakt, bijvoorbeeld een kennismaking met golf in het Golf Raak! Funpark. Maar ook aan de gevorderde jeugdspeler is gedacht. Voor meekomende (groot)ouders en andere belangstellenden zijn er diverse workshops van lokale ondernemers om aan deel te nemen, zoals een golfclinic onder leiding van de pro's van Golfpark Almkreek of een workshop Smartphone fotografie van de Gorinchemse fotografe Marie-Suzanne Assié-Poot.

q www.dutchkidsgolf.nl


Klimaatstraatfeest

heusden • De deelnemers van team Houtbaar Langstraat en team Kapelstraat uit Heusden zijn door naar de finale van het tiende HIER Klimaatstraatfeest. Op zaterdag 14 april worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.

q www.klimaatstraatfeest.nl