Eetpunt Dussen

dussen • Om de leefbaarheid in kleine kernen te bewaren worden allerlei initiatieven ontplooid. In de gemeente Werkendam worden er in de kernen Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk, Werkendam en Dussen diverse activiteiten aangeboden in de steunpunten voor ouderen.

In september 2017 is in Dussen MFA 'De Dussenaar' officieel geopend. In dit gebouw zit een mooie keuken. In navolging van het succes van de eetpunten in de kernen Hank en Nieuwendijk, wordt ook in Dussen een eetpunt opgestart. Met als doel om als terugkerende activiteit, samen van een lekkere maaltijd te genieten en gezellig samen te zijn. De eerste avond wordt gehouden op vrijdag 13 april vanaf 17:00 uur. Het is de bedoeling dat voor 65plussers uit Dussen, bewoners van de Molenwiek en de Van der Dussenlaan 1, door vrijwilligers een lekkere maaltijd gekookt/ geregeld wordt. Voor mensen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen wordt geprobeerd vervoer te regelen. Meer informatie: Fenna Vogelsang, Trema Welzijn, 06-51063391 of fenna.vogelsang@trema.org.


Oliebollenactie Verenigde Zangers

werkendam • De Verenigde Zangers uit Werkendam houden vrijdag 2 maart een oliebollenactie gehouden. De oliebollen worden gebakken in de eigen bakcontainer en zijn van zeer goede kwaliteit. Leden van de Verenigde Zangers zullen vanaf 9:00 uur 's morgens de oliebollen verkopen in kramen die staan opgesteld bij de Werkendamse supermarkten Albert Heijn, MCD en Aldi.


Vergadering WMO Adviesraad

nieuwendijk • De WMO Adviesraad vergadert donderdag 22 februari om 20.00 uur in dorpshuis Tavenu, Singel 16-a in Nieuwendijk. Op de agenda staat onder andere: voorstel overlegvorm adviesraad 2018; beleidsregels en uitvoeringsbesluit en adviesaanvraag regeling brede adviesraad. Agenda en verslag zijn op te vragen bij Hella de Ridder, hella.de.ridder@werkendam.nl.