• Dubbel genieten dit weekend van theater.
• Dubbel genieten dit weekend van theater.

Dubbel genieten van theater

altena • Theatergroep YrroS! en Generaal Pardon! laten komend weekend uitgebreid van zich horen in dorpshuis De Stoof in Kedichem.

Theatergroep YrroS! start 3 februari met een kort theaterstuk van de hand van Ine Masseling. Na ' Innova' is er een pauze en volgt een improvisatietheatershow van Generaal Pardon! Bezoekers hoeven niet mee te spelen, maar publiekssuggesties, die de spelers vragen voor de start van de volgende 'game', zijn zeer welkom. De spelers maken dan ter plekke instant theater op basis van wat het publiek hen aanreikt. Het kan dus alle kanten op gaan en lachen wordt het zeker. De combikaart voor beide voorstellingen kost 12,50 euro, de voorstelling start om 20:15 uur. Dit avondje uit kan overigens compleet worden gemaakt door voorafgaand aan de voorstelling te genieten van het speciale Theatermenu. Voor 12,50 euro is keuze uit saté of een boerenschnitzel, met frites en salade, inclusief een drankje. Aanvang 18:30 uur. Reserveren voor het theatermenu loopt apart van de kaartverkoop en kan telefonisch vanaf 19:00 rechtstreeks bij De Stoof op 0183-565783.

Zondagmiddag 4 februari speelt YrroS! vanaf 14:30 uur nogmaals Innova in De Stoof, een korte voorstelling die ongeveer een half uur duurt. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen bezoekers genieten van een speciale Theaterlunch: slaatje, broodje kroket, soep en een drankje voor 8 euro. Voor de lunch, die om 13:30 uur begint, moet gereserveerd worden bij De Stoof: Kaarten voor de voorstelling kosten 7,50 euro en kunnen gereserveerd worden via onderstaande website.


q www.yrrostheater.com