Beursvloer Altena zoekt vrijwilligers

woudrichem • In de Werf in Woudrichem wordt donderdag 12 april van 9:30 tot 11:00 uur de derde Maatschappelijke Beursvloer Altena gehouden. De Maatschappelijke Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeften worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. "De beursvloer is een leuke en snelle manier om bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en overheid bij elkaar te brengen", aldus voorzitter Kees Braat.

De organisatie van Beursvloer Altena bestaat nu uit een projectteam, met onder andere drie ambtenaren van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. In het kader van de gemeentelijke herindeling tot de nieuwe gemeente Altena zal deze gemeentelijke inbreng afnemen om tot een geheel zelfstandig maatschappelijk evenement te groeien. Graag wil Beursvloer Altena het projectteam uitbreiden met meerdere vertegenwoordigers uit het maatschappelijk veld en het bedrijfsleven, die ook de functie van secretaris en penningmeester kunnen invullen. Vaardigheid met (social) media strekt tot aanbeveling. Wie dit een mooie uitdaging vindt, kan contact opnemen met Kees Braat, 06-37421069 of info@beursvloeraltena.nl.

q www.beursvloeraltena.nl


Controle Heusdense autobedrijven

heusden • Tijdens een integrale controle bij acht autobedrijven in Heusden hebben het Heusden Interventie Team van de gemeente en de politie diverse overtredingen geconstateerd. De overtreders worden bestuurlijk aangepakt. Daarnaast stelt de politie op basis van een aantal geconstateerde feiten nader onderzoek in. Tijdens de controle werden onder meer illegale bedrijvigheid, opslag van druggerelateerde goederen, milieuovertredingen en illegale bewoning door arbeidsmigranten vastgesteld. Verder beschikten de eigenaren niet altijd over de registratie van de aanwezige auto's.