• De partners in het nieuwe dienstencentrum in Wijk en Aalburg.
• De partners in het nieuwe dienstencentrum in Wijk en Aalburg. Foto: Lya Cattel

Drie disciplines onder één dak

Of je nu komt voor een fiscaal of boekhoudkundig advies, een juridisch advies, een financieel of een verzekeringsadvies, aan de Kortestraat 20 zijn de lijntjes nu heel kort. "Met ons drieën bundelen we de krachten, zodat particulier of ondernemer ingewikkelde zaken deskundig en snel kan laten oplossen", vertelt Verti-directeur Kelvin Klop. "Bij Verti, dat vooral voor ondernemers actief is, verandert er niets. Wij werken al ruim 25 jaar met plezier voor veelal ondernemers in de regio. Er zijn alleen nu twee nieuwe partners bijgekomen", vervolgt Klop. Verti Advies is in Wijk en Aalburg en omgeving al decennia lang een bekende speler. Het is het adres waar elke ondernemer groot of klein, starter of juist ruime ervaring terecht kan voor zijn boekhouding en alle bijbehorende vragen over belastingzaken, bedrijfsstructuur, ondernemingsvormen en salarisadministratie.

In het verleden waren er al drie disciplines aan de Kortestraat aanwezig. Omdat advocaat De Hart onlangs met pensioen ging en er ook al eerder wijzigingen plaatsvonden in de financierings- en verzekeringstak moest er aanvulling komen. Klop: "Met BVD Advocaten en Finn Adviseurs zijn nu alle disciplines weer volledig bezet. Onze cliënten kunnen nu op één telefoonnummer terecht en kunnen op alle vlakken onder één dak worden geholpen." Bij Finn Adviseurs kunnen alle zaken op financieel en verzekeringsgebied ingevuld worden. Zowel zakelijk als particulier. Finn Adviseurs wordt gerund door Peter van Schaik, die een compagnonschap vormt met de in Montfoort kantoorhoudende Sander Mulder. Van Schaik is het directe aanspreekpunt voor verzekeringen, hypotheken, lijfrentezaken en bankzaken. "Wij richten ons niet op internet. Wij houden het zo laagdrempelig mogelijk. Persoonlijke aandacht en een menselijke benadering staan hoog in het vaandel. Niet via internet dus, maar gewoon, om het simpel te zeggen, het liefst aan de keukentafel", legt Van Schaik uit.

Met BVD Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor met meerdere vestigingen in het midden van het land binnen gehaald. "We zijn een fullservice advocatenkantoor voor ondernemer en particulier", vertelt Mr. Lennart Alberts, managing partner van het kantoor. "Met een sterke poot in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. We maken deel uit van een kantoor met vijftig medewerkers die hun diensten kunnen verlenen op specialistisch niveau. Maar dan wel in de regio." Alberts is blij dat zijn kantoor met Verti en Finn Adviseurs een combinatie vormen. "We kunnen onze activiteiten nu ook in het oostelijk deel van het Land van Heusden en Altena ontplooien. In Wijk en Aalburg zal een drietal advocaten actief zijn."
BVD Advocaten is in de streek overigens niet onbekend, want het advocatenkantoor heeft ook een vestiging in Werkendam.