Woudrichemmer komt om bij botsing

almkerk • Op de hoek van de Woudrichemseweg en de Uppelse Hoek in Almkerk is vrijdagmorgen rond 10:30 uur een zeer ernstig ongeval gebeurd. Hierbij is een 58-jarige man uit Woudrichem om het leven gekomen. Een personenauto en een vrachtwagen kwamen frontaal met elkaar in botsing. De hulpdiensten rukten massaal uit. De bestuurder van de personenauto is bij het ongeval om het leven gekomen. Hij kwam door nog onbekende oorzaak vermoedelijk op de verkeerde weghelft terecht. De politie stelt een onderzoek in. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.


Werkendammer (30) opgepakt

gorinchem/werkendam • De politie pakte vorige week woensdagavond in Gorinchem twee dieven op, een 46-jarige inwoner van Gorinchem en een 30-jarige inwoner van Werkendam. De mannen werden gepakt op een bouwterrein aan de Athene in Gorinchem. Ze zijn opgesloten.


Vrachtwagen belandt in voortuin

wijk en aalburg • Een chauffeur is vorige week woensdagmiddag zeer waarschijnlijk onwel geraakt en met zijn vrachtwagen in een voortuin van een woning aan de Polstraat in Wijk en Aalburg beland. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was de man bij kennis en hij is behandeld door de ambulancediensten. Verder onderzoek moet nog uitwijzen wat er precies is gebeurd, laat de politie desgevraagd weten. Bij het ongeval raakte ook een personenauto beschadigd.


Hond jaagt schapen de Maas in

wijk en aalburg • Opnieuw heeft een hond voor problemen gezorgd in de uiterwaarden langs de Maasdijk in Wijk en Aalburg. Deze keer joeg het dier schapen de Afgedamde Maas in, waarna de brandweer in actie moest komen. Deze wist enkele dieren te redden, maar twee schapen overleefden het niet. De eigenaren van de dieren hebben inmiddels contact, meldt de wijkagent. "Ook in losloopgebieden moeten honden onder controle zijn", stelt hij op Twitter.